Betalen

Wij hebben gekozen om uw betaling af te laten handelen door Multisafepay.

MultiSafepay : veilig elektronisch betalen

Multisafepay biedt een groot aantal betaal mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Mister Cash, Giropay ED.
Hierdoor kunnen ook klanten uit Nederland, België en Duitsland eenvoudig en veilig elektronisch betalen middels verschillende betaalmethoden.

Waarom hebben wij gekozen voor Multisafepay?
Voor het verrichten van betaling is het noodzakelijk dat onze website gegevens uitwisselt met de betaal provider. Linomat Nederland vindt dat dit zo veilig mogelijk moet gebeuren als de techniek dit op dit moment toelaat. Multisafepay is in staat om de gegevens die via onze website via een beveiligde SSL verbinding worden aangeleverd aan een beveiligde SSL verbinding van Sisow te verwerken. Dit geeft u als consument een extra zekerheid Bij Multisafepay gaat u naar de streng beveiligde betaal omgeving van de gekozen bank. De verbinding van Multisafepay beveiligd via een 256 bits gecodeerde SSL verbinding. Behalve de noodzakelijke gegevens (het bedrag en order referentie) welke versleuteld worden verstuurd, sturen wij geen gegevens over het internet. U maakt hier uw eigen beveiligde account aan waardoor uw beveiliging optimaal verzekerd is.
Voor meer informatie kunt u de website van Multisafepay bezoeken.

Wanneer heeft u conform de wet verkoop op afstand een koop overeenkomst gesloten.
Bij Linomat Nederland heeft u een koop overeenkomst gesloten op het moment dat u het betaal proces start. Op dat moment wordt de order in de winkel gegenereerd is de koop overeenkomst volgens de wet verkoop op afstand gesloten. Zelfs als u de betaling niet voltooid, is feitelijk de koop gesloten en dient u de betaling te voldoen. U kunt de koop alleen ongedaan maken door dit kenbaar te maken via mail, post of telefoon binnen 7 werkdagen.

Tevens kan er ook betaald worden met Paypal eenvoudig betalen via uw eigen bankrekening of creditcard

PayPal : eenvoudig betalen via uw eigen bankrekening of creditcard

Alle contact gegevens kunt u vinden op de pagina:

Ons adres gevens